Fotoğraf Tutkunlarından Atölye Çalışmalarına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Tutkunlarından Atölye Çalışmalarına Büyük İlgi

Fotoğraf Tutkunlarından Atölye Çalışmalarına Büyük İlgi

Bu yıl üçüncüsü yapılan Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (Bursa FotoFest), amatör fotoğrafçılara çalışmalarını usta isimlere gösterme fırsatı sunuyor.5-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 3.Bursa FotoFest, usta isimlerle Merinos AKKM'de...

10.10.2013 11:12

Bu yıl üçüncüsü yapılan Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (Bursa FotoFest), amatör fotoğrafçılara çalışmalarını usta isimlere gösterme fırsatı sunuyor.

5-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 3. Bursa FotoFest, usta isimlerle Merinos AKKM'de devam ediyor. Dünyanın en büyük fotoğraf sergisinin (The biggest photo exhibition in the world) yanı sıra fotoğraf sanatçılarının konuşmacı olarak katıldığı panellerde süren Bursa FotoFest, amatör fotoğrafçılara çalışmalarını ustalara gösterme ve değerlendirme fırsatı da veriyor. Merinos AKKM Kongre Kafe'de bir hafta boyunca Güney Kore'den Jae-hyun Seok, Türkiye'den Kutup Dalgakıran, Murat Germen, Kamil Fırat, Gülbin Özdamar Akarçay, Oktay Çolak, Melih Zafer Arıcan, Nihal Gündüz, Ozan Bilgiseren, Japonya'dan Yumi Goto, İngiltere'den Abbie Trayler-Smith, Belçika'dan Gael Turine, İtalya'dan Massimo Mastrorillo ve ABD'den Susie Linfield, Thomas Hoepker, Christopher Morris gibi fotoğraf sanatçıları ve fotoğraf editörleri, Bursa FotoFest'e başvuru yapanların portfolyolarını değerlendiriyor.

USTA İSİMLER ATÖLYE ÇALIŞMALARINDA

Türkiye'den ve dünyadan amatör ve profesyonel bütün fotoğraf meraklılarını ağırlayan Bursa FotoFest'te atölye çalışmaları da sürüyor. Merinos AKKM seminer salonlarındaki çalışmalara usta isimler konuşmacı olarak katılıyor. Fotoğraf üzerine eğitimlerin verildiği atölye çalışmalarında Levend Kılıç 'Fotoğrafta zaman', Funda Can 'Fotoğraf araştırmalarında temel kaynaklar', Abbie Trayler-Smith 'Yaşadığımız dünya', Christopher Morris 'Çok yönlü foto muhabirliği', Davide Monteleone 'Kafkasya', Gülbin Özdamar 'Glokal fotoğraf', Oktay Çolak 'Fotoğrafta ışık', Susie Linfield 'Fotoğraf ve şiddet', Gael Turine 'Bir fotoğraf projesi tasarlamak', Serkan Taycan 'Kabuk' konulu eğitimler veriyor.

Atölye çalışmalarına ve portfolyo değerlendirmelerine büyük ilgi gösteren fotoğraf meraklıları, merak ettikleri birçok soruya uzman kişilerin ağzından cevap bulabiliyor. Festivalde ayrıca her gün birçok fotoğraf sanatçısına ait fotoğraflar gösteriliyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğraf Tutkunlarından Atölye Çalışmalarına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement