Futbol: Mercedes-Benz Ege Kupası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Futbol: Mercedes-Benz Ege Kupası

17.01.2013 12:40

Manisa'da 21-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Mercedes-Benz Ege Kupası maçlarından Ukrayna-Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının oynanacağı Sart Belde Stadyumu'nun maça hazır olduğu bildirildi.

Manisa'da 21-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Mercedes-Benz Ege Kupası maçlarından Ukrayna- Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının oynanacağı Sart Belde Stadyumu'nun maça hazır olduğu bildirildi.

Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, yaptığı açıklamada, 21 Ocak 2012 Pazartesi günü saat 12.00'de Sart'ta oynanacak olan karşılaşmaya hazır olduklarını belirterek böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Bu tarz organizasyonlarda Sart'ın tanıtımını yaptıklarını belirten Güngör, şunları kaydetti:

"Sart Belediye Stadyumu bölgenin en iyi stadyumlarından bir tanesidir. Sahamızda oynanacak olan karşılaşmanın dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri böyle bir organizasyonda bizim stadımızı tercih ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum."

Muhabir: Çetin Karabıyık

Yayıncı: Tolga Albay - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Mercedes-Benz Ege Kupası - Son Dakika


Advertisement