İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanı gazeteci-yazar Abdurrahman Şen, Hafik ilçesinde kitap okul kütüphanelerine kitap bağışında bulundu.
Sivas Platformu üyeleriyle ilçeye gelen Şen, Belediye Başkanı Zeki Aydın ile Hafik Göl'ünde bir araya geldi. İlçede doğduğu evi de gezen Şen, Atatürk İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Meslek Yüksekokulu'nun kütüphanelerine kitap bağışında bulundu.
Şen, doğduğu ilçede kültürün canlanmasına katkıda bulunmak isteğini belirterek, "İnşallah bunu başkanımızın ve platformumuzun katkılarıyla daha ileriye taşıyıp Sivas'ı, ilçemizi layık olduğu adıyla anılır hale getirmeye gayret edeceğiz" dedi.
- SİVAS
Son Dakika › Yerel › Gazeteci-yazar Abdurrahman Şen, Hafik'te Kitap Bağışında Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.