Gazi Yıldırım ve Arkadaşları Dualarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Gazi Yıldırım ve Arkadaşları Dualarla Anıldı

Gazi Yıldırım ve Arkadaşları Dualarla Anıldı

Aydın-Umurlu Beldesi yakınlarında 13 Aralık 2010 günü meydana gelen tren kazasında feci şekilde hayatını kaybeden Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait Eğitim Merkezi ve Bölge Yatılı Kur’an Kursu’nun kurucu Müdürü Gazi Yıldırım, Murat Maraşlı ve İzzet Yılmaz ve Nurettin Aktekin dualarla anıldı.

13.12.2013 14:31

Aydın- Umurlu Beldesi yakınlarında 13 Aralık 2010 günü meydana gelen tren kazasında feci şekilde hayatını kaybeden Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait Eğitim Merkezi ve Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nun kurucu Müdürü Gazi Yıldırım, Murat Maraşlı ve İzzet Yılmaz ve Nurettin Aktekin dualarla anıldı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı gecede feci kazada hayatını kaybedenlerle ile ilgili anılar anlatılırken öğrencileri ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı.

Umurlu Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nda düzenlenen anma gecesine Aydın Müftüsü Ömer Kocaoğul, Müftü Yardımcıları, Diva-Sen Aydın İl Temsilcisi Necmettin Tufan, Türk Diyanet Vakıf Sen Aydın Şube Başkanı Nadir Baylar, Gazi Yıldırım'ın mesai arkadaşı Mehmet Emin Özdemir, 3 yıl önceki kazada hayatını kaybedenlerin yakınları, hocaların öğrencileri ve çok sayıda seveni katıldı.

Kuar'an tilaveti ile başlayan gecede konuşan Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Kur'an öğrenmenin ve öğretmenin önemini anlatarak Gazi Yıldırım ve arkadaşlarının ne kadar önemli bir görev yatıklarını ve bugün yetiştirdikleri hafızların bu görevi yürüttüğünü belirtti.

Elim kazada hayatını kaybeden din görevlisi ve Kur'an Kursu hocası 4 kişi ile ilgili anıların da anlatıldığı gecede zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Diva-Sen Aydın İl Temsilcisi Necmettin Tufan tarafından gazi Yıldırım ve Arkadaşlarına ithafen yazılmış şiirin de okunduğu gecenin sonda okunan hatimlerin duası edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi Yıldırım ve Arkadaşları Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement