Gaziantep'te Değerler Eğitim Çalıştayı Hazırlık Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Değerler Eğitim Çalıştayı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 9-10-11-12 Mart 2012 tarihlerinde Şehitkamil Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan "Değerler Eğitim Çalıştayı'nın hazırlık toplantısı yapıldı."

10.02.2012 16:01

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 9-10-11-12 Mart 2012 tarihlerinde Şehitkamil Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan "Değerler Eğitim Çalıştayı'nın hazırlık toplantısı yapıldı.

Toplantıda çalıştay hazırlıkları ile ilgili konular ve ayrıntılar konuşuldu.

Çalıştaya Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, Gazikent Üniversitesi ve Zirve Üniversitesi'nin sponsor olacağı öğrenildi.

4 gün boyunca sürecek olan çalıştaya yaklaşık 6 bin öğretmenin ve çeşitli üniversitelerden gelen yaklaşık 30 akademisyenin katılacağı bildirildi.

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları İbrahim Güneş, Metin Mengilli, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Atayeter, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ve tertip komitesi üyeleri katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Değerler Eğitim Çalıştayı Hazırlık Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement