Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Karkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'yle birlikte düzenlediği "Uçurtma Şenliği"nde Suriyeli ve köy okullarından öğrenciler güzel bir gün geçirdi.
Şenlik kapsamında Gaziantep'in tüm ilçelerinde etkinlikler düzenleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki köy okulu öğrencileri ile Suriyeli öğrencileri kaynaştırdı.
Karkamış ilçesinde yapılan uçurtma şenliğinde, Suriyeli öğrenciler Fırat Nehri üzerinden memleketlerine doğru uçurtma uçurmanın heyecanını yaşadı. 400'ün üzerinde Suriyeli ve köy okullarından öğrencilerin katıldığı şenlikte dereceye girenlere Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sürpriz hediyeler verildi.
Şenlikte ayrıca yumurta yarışı, çuval yarışı, koltuk kapmaca gibi çeşitli yarışmalarda yapıldı. - Gaziantep
Son Dakika › Yerel › Gaziantep'te Uçurtma Şenliği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.