Gaziantepte Çocuk Şenliğine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Gaziantepte Çocuk Şenliğine Yoğun İlgi

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliği ve kitap fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Çocuklar şişme oyun grupları ve müzikallerle eğlenceyi doyasıya yaşıyor. Şenlik 30 Nisan'a kadar açık olacak.

26.04.2023 19:13  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te çocuk şenliğine yoğun ilgi

GAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 23-30 Nisan tarihleri arasında açık olacak olan "Bi Dünya Kitap Bi Dünya Eğlence' çocuk şenliği ve kitap fuarında çocuklar şişme oyun gruplarında ve her gün düzenlenen müzikallerle eğlenceyi doyasıya yaşıyorlar.

Çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleniyor

Şahinbey Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılan çocuklar düzenlenen müzikaller ve gösterilerle oldukça eğlenceli anlar yaşarken daha sonra ise şişme oyun alanlarında enerjilerini atıyorlar. Anne, babalar ise çocuklarının zamanlarını eğlenceli şekilde geçirmelerinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

Çocuklar eğlenceye doyacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Çocuklarımızın vakitlerini daha verimli değerlendirmeleri için 23-30 Nisan tarihleri arasında açık olacak olan "Bi Dünya Kitap Bi Dünya Eğlence' çocuk şenliği ve kitap fuarı düzenledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında açtığımız şenliğimize aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. 30 Nisan saat 20: 00'a kadar açık kalacak olan şenlikte çocuklarımız için birbirinden eğlenceli müzikaller sergilenecek. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız sadece müzikaller değil şişme ve diğer oyun alanlarında da vakit geçirerek doyasıya eğleniyorlar. Fuarımız her gün sabah saat 09.30'da kapılarını açıp, 20.00'a kadar sürecek. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm çocukları bekliyoruz" dedi.

Gaziantepte Çocuk Şenliğine Yoğun İlgi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantepte Çocuk Şenliğine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement