Gaziosmanpaşa Belediyesi, ramazanda, ilçedeki 16 mahallede "Gönül Sofraları" kurdu.
Belediyenin yazılı açıklamasına göre, Gönül Sofraları'nın ilki Hürriyet Mahallesi 500 Evler Caddesi"nde yapılırken, sonraki günlerde, her biri yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla Kazım Karabekir, Barbaros Hayrettin Paşa, Karlıtepe, Şemsipaşa, Fevzi Çakmak, Karadeniz, Bağlarbaşı, Sarıgöl, Yenidoğan, Pazariçi, Yeni Mahalle, Karayolları, Mevlana, Merkez ve Yıldıztabya mahallelerinde gerçekleştirildi.
İftar öncesi Tasavvuf müziklerinin yer aldığı etkinliklerde, belediye bahçesi önünde kurulu platformda özellikle çocuklara yönelik tiyatro, meddah, orta oyunu, Hacivat ve Karagöz sahnelendi.
Belediyenin, "Ramazan Ayı Açıkhava Etkinlikleri" çerçevesinde düzenlediği
"Yöresel Geceler Etkinlikleri"nde ise belediye bahçesinin konukları, Kırşehirliler, Sinoplular, Giresunlular, Kayserililer, Bayburtlular, Edirneliler, Sivaslılar ve Karslılar oldu.
Muhabir: Andaç Hongur
Yayıncı: Berin Alpaslan - İSTANBUL
Son Dakika › Yerel › Gaziosmanpaşa Belediyesi, 16 Mahallede 'Gönül Sofraları' Kurdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.