Gazipaşa Kooperatifi'nde Başkan Değişmedi - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa Kooperatifi'nde Başkan Değişmedi

Gazipaşa Kooperatifi\'nde Başkan Değişmedi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin olağan genel kurulu yapıldı.

26.06.2013 10:45  Güncelleme: 10:54

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin olağan genel kurulu yapıldı.

Kongrede tek aday olan Başkan Hüseyin Efe, tekrar göreve getirildi. Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin olağan genel kurulu dün saat 10.00'da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapıldı. 242 üyesi bulunan kooperatifin genel kuruluna Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, CHP İlçe Başkanı Vural Görgülü, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin ve sanayi sitesi esnafları katıldı.

Kongrenin başında kısa bir konuşma yapan Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Efe, faaliyetler hakkında bilgi verirken, kongreye katılan üyelere ve konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kongreye katılan Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ise, belediyenin sanayi sitesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sanayi sitesinde 2011 ve 2012 yıllarında 11 blok arasında 19 bin metrekare beton parke, 4 bin 500 metrekare beton kaldırım çalışması ve 3 bin 650 metre bordür çalışması yaptıklarını anlatan Başkan Özgenç, "Bunların yanı sıra 220 metre ilave yağmur suyu hattı ile 280 metre ilave kanalizasyon çalışması yaptık. Önümüzdeki haftalarda sanayi sitesi ve bölgesinin kanalizasyon sorununun çözümü için çalışma başlatacağız" diye konuştu.

Divan başkanlığını Mehmet Durusoy'ın yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Toplantıda yönetim, denetim, bilanço ve kar-zarar cetvelleri okunarak oylandı. Hüseyin Efe başkanlığındaki yönetim kuruluna İsa İnci ve İsmail Terzi seçilirken, denetim kurulu üyeliklerine ise Ali İhsan Yılmaz ve Naci Oktay seçildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazipaşa Kooperatifi'nde Başkan Değişmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement