Gaziye Anlamlı Hediye - Son Dakika
Yerel

Gaziye Anlamlı Hediye

Gaziye Anlamlı Hediye

Zonguldak Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, ziyaret ettikleri Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde, gazi 39 yaşındaki Hüseyin Çakar'a küçük altın hediye etti

11.05.2011 12:15

Zonguldak Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle ziyaret ettikleri Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde, gazi 39 yaşındaki Hüseyin Çakar'a küçük altın hediye etti.

Gazi İlköğretim Okulu Müdür Vekili Sabit Barış, öğretmen, öğrenci ve veliler ile birlikte Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Sabit Barış, öğretmenler arasında topladıkları para ile aldıkları küçük altını ve bir miktar parayı, 1993'te Muş'un Malazgirt İlçesi'nde vatani görevini yaparken teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve sol gözünü kaybeden gazi Hüseyin Çakar'a verdi.

Okul Müdür Vekili Sabit Barış, Engelliler Haftası nedeniyle okuldaki meslektaşlarıyla toplanıp bir hediye ile bu ziyareti gerçekleştirmeyi uygun gördüklerini söyledi.

Hediyeyi, dernek yönetiminin ihtiyaçlarına göre belirlemesi üzerine Hüseyin Çakar'a verdiklerini belirten Barış, "Sizler vücudunuzun en değreli kısımlarını Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı, milletimizin bölünmez bütünlüğü için feda ettiniz. Özveriyle bu milletin bölünmesine engel oldunuz, bunun için göğüs gerdiniz. Bizler her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanındayız" dedi.

Gazi Hüseyin Çakar, Sabit Barış ve öğretmenlere teşekkür ederken, Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz da, ilk defa bir okulun böyle hediye ile ziyaretlerine geldiğini söyledi. Yorulmaz, "Gazi İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini kutluyorum. Böyle anlamlı bir günde onurlandırmak bizleri mutlu etti" dedi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Gaziye Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement