Geçici Ustalık Yetki Belgesi Müracaatları - Son Dakika
Yerel

Geçici Ustalık Yetki Belgesi Müracaatları

Elazığ'da inşaat ustalarının çalışması için gerekli olan "geçici ustalık yetki belgesi" için müracaatların 29 Şubat'ta sona ereceği bildirildi.

16.02.2012 13:40

Elazığ'da inşaat ustalarının çalışması için gerekli olan "geçici ustalık yetki belgesi" için müracaatların 29 Şubat'ta sona ereceği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, Resmi Gazetede yayınlanan Yapı Müteahhitlerinin Kayıtları ile Şantiye Şefleri ve Yetki Belgeli Ustalar Hakkında Yönetmeliğin 12. Maddesi gereğince inşaat ustalarının çalışabilmeleri için yetki belgesi şartının arandığını hatırlattı.

Bu nedenle inşaatlarda çalışan ustalar için İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Geçici Ustalık Yetki Belgesi verileceğini aktaran Çetin, "İnşaat teknolojisi, elektrik - elektronik teknolojisi, tesisat teknolojisi, iklimlendirme ve plastik teknolojisi alanlarında Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurslara başvurular 29 Şubat'ta son bulacaktır" ifadelerini kullandı.

Çetin, adayların müracaat için öğrenim belgesi, aile hekiminden alacakları sağlık raporu, nüfus cüzdan fotokopisi ve iki adet fotoğraf ile birlikte Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini kaydetti.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geçici Ustalık Yetki Belgesi Müracaatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement