Gedak Derneği'nden İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar'a Taziye - Son Dakika
Yerel

Gedak Derneği'nden İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar'a Taziye

Gedak Derneği\'nden İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar\'a Taziye

Gediz Arama Kurtarma Doğa Sporları ve Gençlik Spor Kulübü Derneği (GEDAK), İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen çifte terör saldırısında şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar’a taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

15.12.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Arama Kurtarma Doğa Sporları ve Gençlik Spor Kulübü Derneği (GEDAK), İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen çifte terör saldırısında şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar'a taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Gediz Arama Kurtarma Doğa Sporları ve Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Bekir Keskin ve dernek üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar'ı makamında ziyaret ederek, şehit polisler ve vatandaşlar için başsağlığı dilediler.

Dernek Başkanı Bekir Keskin, yapılan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, "Vatanımızın güzide emniyet güçlerinin önemini her daim biliyoruz. Sadece iyi değil, kötü günde de birlikte olduğumuzu göstermek istedik. Gediz'imize büyük hizmetleri dokunmuş olan Emniyet Müdürü Haci Çağlar beye ve değerli emniyet mensuplarına taziyelerimizi sunduk. Tüm GEDAK üyeleri adına bir heyet olarak ziyaretimizde kutsal emanetimiz Türk Bayrağını takdim edip Arama Kurtarma yönünden bizlere verilecek görevlere hazır ve gönüllü olduğumuzu bildirdik. Rabbim değerli emniyet mensuplarını korusun ailesi ve sevenlerine bağışlasın. Her daim polisimizin yanındayız" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gedak Derneği'nden İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar'a Taziye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement