Gediz-Pazarlar-Şaphane Belediye Başkanlarından Ortak Basın Açıklaması Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gediz-Pazarlar-Şaphane Belediye Başkanlarından Ortak Basın Açıklaması Açıklaması

Gediz-Pazarlar-Şaphane Belediye Başkanlarından Ortak Basın Açıklaması Açıklaması

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz Yazılı bir basın açıklaması yaparak, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık'ın provokatif ve sorumsuz bir muhalefet...

08.05.2012 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz Yazılı bir basın açıklaması yaparak, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık'ın provokatif ve sorumsuz bir muhalefet anlayışıyla Kütahya siyasetine ve menfaatlerine zarar verdiğini iddia ettiler.

Yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 28 Nisan 2012 tarihinde bölgeye yapılan Milletvekilimiz Sayın Soner Aksoy, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Ak Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı ve Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci'nin katıldığı ziyaretin amacı öncelikli olarak zaman zaman meydana gelen ve bölgemizde endişeye neden olan depremlerle ilgili olarak geçmiş olsun ziyareti ve Simav, Pazarlar, Şaphane İlçeleri ile birlikte ortak Organize Sanayi Bölgesi oluşturma çalışmalarının başlatılmasına ilişkindir.

Konu bu çerçevede olumlu ve bölgeye katkı sağlayacak önemli bir proje iken; MHP Milletvekili Alim Işık'ın açıklamaları, talihsiz bir şekil ve üslupla ziyaretin amacını saptırmaya yönelik olmuş; her zamanki gibi provokatif ve sorumsuz bir muhalefet anlayışıyla Kütahya siyasetine ve menfaatlerine zarar vermiştir.

Bizler siyasetin gerçekçi, üsluplu ve adaletli olarak yapıldığında nitelik kazanacağını bilen ve uygulayan bir siyaset anlayışının neferleri olarak sayın Milletvekiline tavsiyemiz dürüst haktan ve halktan yana bir siyaset anlayışı ortaya koymasıdır. Milletvekilliği mukaddes bir görevdir ve şovmenlikle bağdaşmaz.

Bölgemizi yakından ilgilendiren olumlu ve samimi çalışmalarımızı adeta örtmeye çalışan Milletvekili Alim Işık; bu tutum davranış ve açıklamaları nedeniyle esasen başta Simav halkı olmak üzere Gediz, Pazarlar ve Şaphaneli hemşerilerimizden özür dilemelidir. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz-Pazarlar-Şaphane Belediye Başkanlarından Ortak Basın Açıklaması Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement