Geka Faaliyet ve Destekleri Nazilli'de Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Geka Faaliyet ve Destekleri Nazilli'de Tanıtıldı

Geka Faaliyet ve Destekleri Nazilli\'de Tanıtıldı

Hizmet alanı Aydın, Denizli ve Muğla olan Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) faaliyet ve destekleri Nazilli’de tanıtıldı.

23.02.2014 10:08

Hizmet alanı Aydın, Denizli ve Muğla olan Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) faaliyet ve destekleri Nazilli'de tanıtıldı.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda, Nazilli Ticaret Odası üyeleri ile işadamı ve üniversite öğrencilerinin katıldığı seminere Aydın Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Mustafa Görgülü, Nazilli İİBF İşletme Bölüm Başkanı Prof. Feriştah Sönmez katılımcı olarak katıldı.

Geniş bir katılımın sağlandığı seminerde genel ağırlıklı olarak 2014 yılı çağrı ilanları tanıtılırken, seminerde genel anlamda GEKA destekleri hakkında ve GEKA'nın genel faaliyetleri ile sorumlulukları hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu. Üyelerin sorularının da cevaplandırıldığı seminerin sonunda GEKA Aydın İl Koordinatörü Armağan Aydın, mevcut yatırımlarını iyileştirmek ya da yeni yatırım yapmak isteyen üyeleri işletmelerine ziyaretler düzenleyerek onları bilgilendirmek istediklerini ifade etti.

Ticaret Odası üyelerinin desteklerden daha fazla yararlanmaları için yapılan çalışmalara destek verdiklerini ifade eden Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan; "Yatırımcılarımız için büyük önem arz eden kredi ve destek sağlayan kurumların bölgemiz yatırımcılarına tanıtımının öneminin bilincinde olarak daha önce diğer kurum ve kuruluşlarla buluşturduğumuz yatırımcılarımızı şimdi de GEKA ile buluşturarak onlar için en uygun yatırım araçlarına ulaşmaları konusunda kendilerine önder olmaya çalışıyoruz. Hatta talep etmeleri halinde kurumlarımızın temsilcileri ile yatırımcılarımızı bire bir temasa geçirerek yatırımlarının doğru yönlendirilmesine de olanak sağlıyoruz. Kısacası yatırımcılarımızın sadece yatırımlarına odaklanması için elimizden gelen bütün imkanları seferber ederek onlar için sağlıklı yatırım ortamının oluşmasını sağlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geka Faaliyet ve Destekleri Nazilli'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement