Gemlik Belediyesi, Hasanağa Caddesi'nde Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gemlik Belediyesi, Hasanağa Caddesi'nde Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Gemlik Belediyesi, Hasanağa Caddesi\'nde Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Hasanağa Caddesi’nde inşaat ve altyapı çalışmaları sırasında bozulan yollarda bakım ve onarım işlemlerine devam ediyor.

23.01.2023 15:52  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Hasanağa Caddesi'nde inşaat ve altyapı çalışmaları sırasında bozulan yollarda bakım ve onarım işlemlerine devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hasanağa Caddesi'nde 3 bin 500 metrekare parke taş döşeme ve 750 metrekare kaldırım çalışması yapılıyor. Yol yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, şunları söyledi:

"2022 yılında yaklaşık 25 kilometrelik yolu Gemlik'e kazandırdık. 2023 yılının henüz ilk aylarında olmamıza rağmen yol yapım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hasanağa Kampı bölgemizdeki parke taş kaplı olan yolun gerek altyapı gerekse inşaat çalışmalarından dolayı bozuk olduğunu ekiplerimiz tespit etti ve bu alanda çalışmalara başladık. Yakın zamanda bitecek bu çalışmalarımızın ardından 3 bin 500 metrekarelik taş parke serim ve 750 metrekarelik kaldırım çalışmamızı bitirmiş olacağız. 2023 yılında da Gemlik'in yol kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam edeceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Gemlik Belediyesi, Hasanağa Caddesi'nde Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement