Genç Aşçı Öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Genç Aşçı Öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Etti

Genç Aşçı Öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Etti

İstanbul’da gerçekleşen “12. Uluslar Arası İstanbul Mutfak Günleri/Gastronomi Festivali” kapsamında düzenlenen yarışmalarda başarılı olan genç öğrenci aşçılar İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’ı ziyaret etti.

19.02.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da gerçekleşen "12. Uluslar Arası İstanbul Mutfak Günleri/Gastronomi Festivali" kapsamında düzenlenen yarışmalarda başarılı olan genç öğrenci aşçılar İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı ziyaret etti.

İstanbul'da düzenlenen "12. Uluslar Arası İstanbul Mutfak Günleri/Gastronomi Festivali"nde 7 kategoride gümüş ve bronz madalya kazanan Tez tur Otelcilik Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Kürşad Oğulganmış, Buse Arslan, Tugay Koca, Hatice Kara, Busem Gündoğan, Soner Aydın, Hatice Kara, Burak Sert ve Antalya Expo Center'da yapılan "Uluslararası Altın Kep" Yarışması'nda altın madalya kazanan Seçil Çalışır, gümüş madalya kazanan Kadir Başarır ve bronz madalya kazanan Azime Gündoğan, Hatice Kara, Soner Aydın ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenleri Mehmet Can Orakçı, Süleyman Eryılmaz, Ümmühan Yavuzel ve Okul Müdürü Mithat Suakar İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı ziyaret etti. Müdür Gülay, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay daha sonra öğrencilere kitap ve aşçılık takımı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Aşçı Öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement