Gençler, Gençlik Haftasında Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Gençler, Gençlik Haftasında Yürüdü

Gençler, Gençlik Haftasında Yürüdü

Gaziantep gençleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi 'Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenledi.

16.05.2013 13:15

Gaziantep gençleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi 'Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenledi.

Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda yapılan 16 Mayıs Gençlik Yürüyüşü'ne, çok sayıda öğrenci katıldı. Türk Bayrakları sallayarak Demokrasi Meydanı etrafında yürüyüş yapan gençlik, bando eşliğinde coşkuyla yürüdü. Yürüyüş yapan geçlere, vatandaşlardan da büyük destek vardı.

Düzenlenen tören öncesi konuşan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın gençler ve kendileri açısından önemli bir bayram olduğunu belirterek, "Bu gün 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamalarının Gaziantep ilinde '16 Mayıs Gençlik Yürüyüşü' nedeni ile toplandık. Cumhuriyetimizin kuruluşunun, Atatürk'ün Samsun'a ayak basmasının bir miladi olarak kabul ediliyor. Bu sene 94. yılını kutluyoruz. Gençlik Haftası etkinliklerimiz İl Müdürlüğümüz ve belediyelerimizle beraber 42 etkinlik ile devam ediyor. 19 Mayıs günü, yine bu alanda Gençlik Haftası etkinlik kutlamalarımız olacak. 22 branşta, bütün tesislerimizde organizasyonlarımız, etkinliklerimiz olacak" dedi.

Şahan, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben buradan bütün geçlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. Bize bu ülkeyi armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

Yürüyüş, Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler, Gençlik Haftasında Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement