Gençler, Yörelerinin Türküleriyle Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Gençler, Yörelerinin Türküleriyle Yarıştı

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Merkezleri Türk Halk Müziği Grup Birinciliği Yarışması, Kırşehir'de yapıldı.

16.02.2013 19:04

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Merkezleri Türk Halk Müziği Grup Birinciliği Yarışması, Kırşehir'de yapıldı.

Kırşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya Ağrı, Erzurum, Erzurum- Aşkale, Gümüşhane, Sivas ve Zonguldak'taki gençlik merkezlerinden katılan solistler, yörelerinin türkülerini seslendirdi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Mehmet Kaymakçı'nın gözetiminde yapılan yarışmada jüri üyeleri, 15-18 ve 19-24 yaş grupları arasındaki solistlerin performanslarına göre değerlendirmede bulundu.

Yarışmada 19-24 yaş grubu kız ve erkeklerde Erzurum-Aşkale Gençlik Merkezi'nden İlknur Akpınar ve Murat Öztürk birinci oldu.

15-18 yaş grubu erkeklerde Zonguldak Gençlik Merkezi'nden Egemen Karagöz ve Yusuf Sarıoğlu ile kızlarda, Erzurum Gençlik Merkezi'nden Özge Polat birinciliği elde etti.

Dereceye giren gençlere madalya ve başarı belgeleri, Daire Başkanı Kaymakçı ile Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş tarafından verildi.

Muhabir: Abdullah Yıldız

Yayıncı: Murat Taydaş - KIRŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençler, Yörelerinin Türküleriyle Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement