Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Kaya'dan Vali Kızılcık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Kaya'dan Vali Kızılcık'a Ziyaret

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Kaya, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.

10.01.2012 17:40

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Kaya, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca gerçekleştirilecek olan "Bölgesel Gençlik Çalıştayı" kapsamında Trabzon'a gelen Kaya ve beraberindekiler, Vali Kızılcık'a makamında ziyarette bulundu.

Kızılcık, geleceğin teminatı olan gençlerin iyi bir şekilde yetişmesi için çalıştıklarını ifade ederek, "Bizim işimiz yaşadığımız alandaki sorunların çözümüne yönelik adımlar atmaktır. Gençlikten tutunda sanayi yatırımına kadar her alanla ilgilenmek zorundayız" dedi.

Trabzon'un gençlik merkezi açısından fiziki ihtiyaçlarının giderildiğini artık örnek uygulamalar aşamasına gelindiğini belirten Kızılcık, "Gençlik merkezleri adı altında şuanda harika binalar yapıldı. Bunları çok etkin kullanmamız lazım. Gençliğin sosyalleştirilmesi adına koşulları da zorlayarak her ilçede gençlik merkezleri kurulması adına çalışmalar yaptık. Her yönüyle Türkiye'ye örnek olacak, en fazla gençlik merkezine sahip olan il konumuna geldik. Bu binaların yapılması yeterli değil. Uygulamamız ile de örnek olmamız lazım" şeklinde konuştu.

Şevki Kaya ise Trabzon'daki gençlik merkezi sayısının fazlalığının kent için büyük bir kazanım olduğunu ifade ederek, Trabzon'da yapılacak olan çalıştay hakkında da bilgiler aktardı.

Trabzon'daki çalıştaya Artvin, Rize, Giresun, Ordu ve Gümüşhane'den toplam 250 gencin katılacağını belirten Kaya, "Bu ülkenin geleceği gençlerdir. Gençlere önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Kaya'dan Vali Kızılcık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement