Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, seçim çalışmalarını Sarıgöl ilçesinde sürdürdü.

30.05.2015 14:58

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, seçim çalışmalarını Sarıgöl ilçesinde sürdürdü.

Berber, Sarıgöl'de AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy ve partililer tarafından parti lokalinde karşılandı.

Sarıgöl semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve aışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Berber, esnaf ziyareti ardından lokalde partililere hitap etti.

Okullarda kuru üzüm dağıtımına başlandığını hatırlatan Berber, "Bu yıl okullar kapanana kadar öğrencilere üzümler dağıtılacak. Önümüzdeki yılda da devam edecek.Öğrencilere 60 bin kuru üzüm dağıtlacak.Şimdi kuru üzümün fiyatı 5 lira yapıyor" diye konuştu.

Esnaflardan Osman Zeybek'in (73) 'Sizi bu kez bakan olarak aramızda görmek istiyoruz Sayın bakanım' demesi üzerine tebessüm eden Berber, "Bakınız bu vatandaşım yılların politikacısı yılların DYP'lisi inşallah seçimlerden sonra, aranıza bakan olarak gelmeyi Allah nasip etsin" şeklinde konuştu.

Berber, daha sonra Sarıgöl Ziraat Odası Toplantı salonunda muhtarla bir araya gelerek, Sarıgöl Ovasında damlama sulama konulu toplantıya katıldı.

CHP'li Özel'de Sarıgöl'de

Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Ahmet Akşehir ve yönetimi tarafından karşılanan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel de ilçe semt pazarına ziyaret ederek vatandaş ve esnaflarla bir süre sohbet etti.

Partililer ile sohbet eden Özel, CHP'ye yeni katılan üyelerin rozetlerini taktı.

Gittiği yerde kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getiren Özel, "Eskiden gittiğimiz mahallelerde 20 kişiye konuşken, şimdi miting alanına dönüşüyor. Tarımda mutlaka mazotu 1,5 lira yapacağız, mahallelerde bunlar konuşuluyor. Özellikle tarımla ilglili CHP'in yenilikleri konuşuluyor. Çek kanunu yeniden düzenlenecek. Çiftçi ve emekliler iki maaşı konuşuyorlar" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement