Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, Manavgat Devlet Hastanesi'nde birliğin amaç ve çalışmalarını konu alan bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Manavgat Devlet Hastanesi'ndeki toplantıya, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Cenker Ateş, Manavgat Devlet Hastanesi Yöneticisi Mehmet Kuru, Başhekim Şeref Yılmaz ile hastanede görevli hekimler katıldı.
Toplantıya başkanlık eden Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Taş, hasta memnuniyetinin yanında hekim memnuniyetine de önem verdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
"Biz dümenci olmaya gelmedik, sizlerle birlikte kürek çekmeye geldik. Bu kapsamda tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte sahada olacağız. Antalya Kamu Hastaneleri Birliği olarak kapımız herkese açık, herkesle konuşuyoruz ve sahadaki idarecilerden de kapılarını personele ve vatandaşa açmalarını istiyoruz."
Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı hekimleri ve diğer sağlık personelini dinlemek, önerilerini almak amacıyla toplantılar düzenlediklerine dikkati çeken Taş, hekimlerden, hastanelerdeki tasarruf tedbirlerine destek vermelerini, diğer sağlık personeline de rehberlik etmeleri çağrısında bulundu.
Toplantıda Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Taş, hekimlerin sorun ve önerilerini dinleyerek çözüm ve önerilerde bulundu.
Muhabir: Sefa Karacan
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Genel Sekreter Taş, Manavgat'ta Hekimleri Dinledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.