Gezici Sinema Kızıldağ'da - Son Dakika
Yerel

Gezici Sinema Kızıldağ'da

Gezici Sinema Kızıldağ\'da

"Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması, 19.durağı...

05.08.2012 13:48

"Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması, 19. durağı Karaisalı'nın Kızıldağ Yaylası oldu.

Kızıldağ'da binlerce Adanalı'nın izlediği etkinliklere AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Karaisalı Belediye Başkan Vekili Ahmet Şekerci, Meclis Üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

OĞUZ YILMAZ COŞTURDU

Karaisalı Platformu'nun etkinliklerin yapıldığı alanda verdiği iftar yemeğinin ardından Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun konseri ilgiyle izlendi. Ardından Hacivat Karagöz gösterisi çocukların yoğun ilgisini çekti. Çağlayan Semazen Grubu'nun gösterileri büyük alkış alırken, Türk Halk Müziği sanatçısı Oğuz Yılmaz söylediği türkülerle etkinliğe katılan binlerce Adanalı'yı coşturdu. Oğuz Yılmaz konserinde coşkunun doruğa çıktığı gözlendi.

Etkinlikte konuşan AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, düzenlenen güzel organizasyon için Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve ekibine teşekkür etti. Gürkan, "Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Karaisalı bizim için çok önemli bir yer. Ben bu topraklarda büyüdüm. Tarihte düşmanın girmediği ender yerlerden biri. Buranın insanları yiğittir, merttir" dedi.

Halktan aldıkları destek sürdükçe hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Fatoş Gürkan, Altın Koza'nın Anadolu'nun festivali olduğunu vurguladı.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da konuşmasında, "Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Ramazanınızı kutluyorum. Bizler birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece Türkiye'nin önü açıktır, yarınları aydınlıktır" şeklinde konuştu.

"ZENGİNLİĞİNİZİ ANADOLU'YA TAŞIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, Adana'nın, Çukurova'nın yazı kışı baharı aynı anda yaşadığını vurguladı. Aldırmaz, "Şu anda Adanalıların bir kısmı denize giriyor, sıcaktan bunalıyor. Biz ise burada serin bir ortamdayız. Bu güzellikleri Anadolu ile buluşturmak için yola çıktık. Bu proje bunun için geliştirildi. 14 bin 500 kilometre yol katedeceğiz ve 61 noktada 36 milyon insanla kucaklaşacağız. Oralara sizin sıcaklığınızı, selamınızı götüreceğiz. Katıldıkları için sayın milletvekillerimize, muhtarlarımıza ve siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Zihni Aldırmaz, "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir projesi hepimizin projesidir" ifadesini kullandı.

Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı da, etkinlikten dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti, izleyicilere iyi eğlenceler diledi.

Vatandaşların rekor sayıda katılım gösterdiği Kızıldağ'daki etkinlikler Ata Demirer'in başrolünde oynadığı Berlin Kaplanı filmin gösterimi ile sona erdi.

BABACAN DURAK'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, rahatsızlığı dolayısıyla etkinliklere katılamayan Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak'a Kızıldağ'daki evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Babacan, Aldırmaz'a nezaketinden dolayı teşekkür ederken, Zihni Aldırmaz Babacan'ın bir an önce sağlığına kavuşması dileğinde bulundu.

Kızıldağ'da esnafı ziyaret eden ve onlarla bir süre sohbet eden Zihni Aldırmaz, çocuklarla da özel olarak ilgilendi ve onlara hediyeler verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gezici Sinema Kızıldağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement