Ggc'den Dtb'ye Plaket - Son Dakika
Yerel

Ggc'den Dtb'ye Plaket

Ggc\'den Dtb\'ye Plaket

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Basın Yayın Birimi’ne medya kuruluşları ile ilgili yapılan haber alışverişlerinden dolayı plaket verildi.

04.11.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Basın Yayın Birimi'ne medya kuruluşları ile ilgili yapılan haber alışverişlerinden dolayı plaket verildi.

GGC Genel Koordinatörü Mücahit Ceylan, DTB Başkanı Engin Yeşil, Başkan Yardımcısı Şeyhmus Ayhan ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, DTB Basın Yayın Birimi hakkında görüşlerini dile getirdi. Medya kuruluşları ile başarılı bir şekilde haber alışverişi yapan kamu kurum ve kuruluşlarının basın yayın sorumlularının ödüllendirileceğini belirten Ceylan, "DTB'de camiamızı en iyi şekilde temsil eden meslektaşımız Ramazan Demir'i göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı cemiyetimiz adına tebrik ediyorum" dedi.

DTB Başkanı Engin Yeşil ise, "Borsamızın personelinin GGC tarafından ödüle layık görülmesi bizleri sevindirmiştir. Kurumumuzun tanıtımına ve verdiğimiz mesajlarımızın kamuoyuna duyurulması konusunda basın yayın sorumlumuz Ramazan Demir'i göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı kutluyoruz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement