Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Yazıcı, Vali Azizoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Yazıcı, Vali Azizoğlu'nu Ziyaret Etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Yazıcı, Vali Azizoğlu\'nu Ziyaret Etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.

07.04.2017 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Beraberinde; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Salih Çelik, Karantina Daire Başkanı Özkan Türkyılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar ile birlikte Vali Azizoğlu'nu ziyaret eden Müsteşar Yazıcı, "Burada doğan her buzağı 4'üncü aya geldiğinde 750 TL destek vereceğiz. Ayrıca hayvan alımı ve ahır konusunda da desteklerimizi vereceğiz. Burayı tam bir hayvancılık üssüne dönüştüreceğiz" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu' da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum'un hayvancılık konusunda Doğu Anadolu'da merkezi bir konumda olduğunu söyledi.

Vali Azizoğlu, "Erzurum'daki her gelişme ve kalkınma hamlesi çevresindeki illere de olumlu noktada sirayet ediyor. Burada hayvancılığın gelişmesi bölgede ki diğer illerde de hayvancılığın gelişmesine vesile olacak" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Azizoğlu, Müsteşar Yazıcı'ya Oltu Taşı tespih hediye etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Yazıcı, Vali Azizoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement