Giresun Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Giresun Belediye Meclis Toplantısı

Giresun Belediye Meclisi Mart Ayı İkinci Toplantısı Yapıldı.

09.03.2011 18:01

Giresun Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun başkanlığında yapılan toplantıda, meclis üyesi Sabri Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi'nin 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için aday adaylığını açıklaması üzerine il başkanlığı görevine getirilmesi nedeniyle Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini Vahit Sarısaray'a devrettiğini açıkladı.

Toplantıda, belediye meclis üyesi Aykut Gezmiş de, genel seçimlerde CHP Giresun Milletvekili aday adaylığını açıklaması nedeniyle belediye meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini söyledi.

Gezmiş, 2 yıldır birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek,

"iktidar ve muhalefet partisinden arkadaşlarımızın bulunduğu meclisimizde bugüne kadar uzlaşı içinde çalıştık. Kaliteli bir meclisimiz var. Seçildiğim takdirde halkımıza hizmet noktasındaki görevime TBMM'de devam etmek istiyorum. Bu nedenle belediye meclisi görevimden istifa ediyorum. Bu görev benim için önemli bir tecrübe oldu" dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, Sabri Öztürk ve Aykut Gezmiş'e görevlerinde başarılar dileyerek, halka hizmet noktasında her alandaki çalışmanın kutsal olduğunu söyledi.

Daha sonra Başkan Aksu, 42. yaş günü dolayısıyla belediye meclis üyeleri tarafından getirilen pastayı kesti. Toplantı, gündem maddelerinin okunup oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından sona erdi.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement