Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Sümbül Kahraman Peksert, yaklaşık 1 yıldır Görme Engelliler Goalball Bayan Milli Takım kampında görev aldı.
Bu yıl içinde Aksaray, Erzurum, Kahramanmaraş illerde yapılan Milli Takım kamplarında görev alan Sümbül Kahraman Peksert,
23-30 Ekim 2012 tarihlerinde İtalya yapılacak olan Goalball Bayanlar Avrupa Şampiyonasına katılacaklarını ifade etti. Peksert, "Bu turnuvada ilk ikiye girerek Avrupa'nın en üst ligi olan A ligine yükselmek istiyoruz. A ligine yükseldiğimiz zaman dünya şampiyonasına giderek, bu turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.
İtalya'da yapılan müsabakalarda, Hollanda'yı 10- 0, Macaristan' 11- 2, Almanya'yı 4- 3 yenerek üst üste 3 galibiyet alan milli takım, Yunanistan ve İngiltere maçlarını almaları durumunda A ligine yükselecekleri Dünya Şampiyonasına katılabilecekler. - BURSA
Son Dakika › Yerel › Goalball Bayan Milli Takımında Mudanyalı Antrenör - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.