Gökçebey Kaymakamından Başkan Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gökçebey Kaymakamından Başkan Öztürk'e Ziyaret

Gökçebey Kaymakamından Başkan Öztürk\'e Ziyaret

Zonguldak’ın Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olup Belediye başkanlığını kazanan Vedat Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

16.04.2014 16:26

Zonguldak'ın Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olup Belediye başkanlığını kazanan Vedat Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gökçebey ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkan adayı olan ve yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı'nı kazanan Başkan Vedat Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, seçimleri kazanan Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ü makamında ziyaret ederek kendisine başarılar diledi. Kaymakam Hamitoğlu ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Başkanıma hayırlı olsun ziyaretine geldim. Çeşitli vesilelerle kendisiyle birkaç defa daha görüşmüştüm. Gökçebey'e hizmet noktasında kendisiyle fikirlerimiz aynıdır. İkimizin de öncelikli hedefi güzel ilçemizdeki göçü durdurma noktasında projeler geliştirmek. Hemşerilerimizi Gökçebey'de tutabilmek için neler yapabiliriz. İlçemizin öncelikli sorunları belli. Başkan geldiği gibi temizlik Su ve kanalizasyon hizmetleri konusunda yoğun bir çalışma içerisine girdiğini gördüm. Başkanlık görevinde güzel hizmetler yapacağına inanıyorum ve başkanlık görevi hayırlı olsun" dedi. Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk de ziyaretten dolayı İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu'na teşekkür ederek, "Kaymakamımızla el ele vererek şirin ilçemize layık olduğu bütün hizmetleri getirmek için güç birliği halindeyiz. İkimizde tek hedefi Gökçebey'e hizmet etmektir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçebey Kaymakamından Başkan Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement