Gölbaşı Halkından Peker'e Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Halkından Peker'e Yoğun İlgi

Gölbaşı Halkından Peker\'e Yoğun İlgi

Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Bitlis Milletvekili Adayı M. Zeki Peker, halkın yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.

27.10.2015 10:26

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Bitlis Milletvekili Adayı M. Zeki Peker, halkın yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.

Peker'i karşılarında gören belde halkı sevinçlerini dile getirip, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Halkın içinden biri olduğunu belirten Peker ise, her zaman olduğu gibi bundan sonra da Bitlis halkını, Bitlis ve ilçelerindeki kardeşlerinin yanında olacağını kaydetti. Halka hizmet amacıyla bu yola çıktıklarını ifade eden Peker, "Halkın bu güzel sevgisinin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Ben halkın içinde biri olmanın sevinci içindeyim. İş adamı hayatım boyunca Bitlisli kardeşlerimin yanında olmaya özen gösterdim. Allah nasip ederse bundan sonra da hep bu kardeşlerimin yanında olmaya, onların tüm sorunlarıyla birebir ilgilenmeye devam edeceğim. Bitlisli kardeşlerimi her zaman başımın üstünde taşımaya hazırım. Onlar bu kardeşlerini yere vursalar bile, ben yerden kalkıp onları tekrar başımın üstünde taşımaya her zaman hazır olacağım" dedi.

Belde halkının 7'den 70'e her yaşta herkesin Peker'e olan sevgisi dikkatlerden çekti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Halkından Peker'e Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement