Gömeç'te Yeni Pazaryeri Hizmete Giriyor - Son Dakika
Yerel

Gömeç'te Yeni Pazaryeri Hizmete Giriyor

Gömeç\'te Yeni Pazaryeri Hizmete Giriyor

Balıkesir'in Gömeç Belediyesi tarafından yapılan yeni Pazaryeri çalışması Aralık ayında pazarcı esnafının ve Gömeçli vatandaşların hizmetine girmeye hazırlanıyor.
Gömeç'i modern ve kullanışlı bir kapalı pazaryerine kavuşturacakları mutluluğu...

19.11.2013 16:03

Balıkesir'in Gömeç Belediyesi tarafından yapılan yeni Pazaryeri çalışması Aralık ayında pazarcı esnafının ve Gömeçli vatandaşların hizmetine girmeye hazırlanıyor.

Gömeç'i modern ve kullanışlı bir kapalı pazaryerine kavuşturacakları mutluluğu ifade eden Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık, "Yapmış olduğumuz görev süremizce halkımıza vermiş olduğumuz tüm sözlerimizi yerine getirmenin gururunu yaşıyorum. İlçemizde vatandaşlarımızın hizmetinde olan pazaryerimizin artık talebe cevap vermemesinden dolayı halkımızın ve pazarcı esnaf arkadaşlarımızın da istekleri üzerine ilçemize yakışır, esnaf arkadaşlarımızın rahatlıkla satış yapabilecekleri, halkımızın da sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilecekleri, kışın yağmur ve soğuk görmeden yazında sıcak ve güneş ışıklarından korunaklı bir şekilde yaptığımız pazaryerimiz ilçemize ve halkımız a uzun yıllar hizmet edecektir. Çok şükür 10 yıldır ilçemizde büyük hizmetler yaptık. Bu hizmetlerde iktidarımızın ve millet vekillerimizin büyük destekleri oldu" dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti hükümetinin yanı sıra halkın ve belediye çalışanlarının da büyük gayretleriyle Gömeç'in büyüdüğünü ve ülke coğrafyasında adından söz edilebilir bir ilçe haline geldiğini kaydeden Belediye Başkanı Kocabıyık, "Bu yüzden de gururlu ve mutluyuz. Bizlere yapmış olduğumuz tüm hizmetlerimizde yardımcı olan başta genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımıza, AK Parti Balıkesir Milletvekillerimize, AK Parti İl Teşkilatımıza, AK Parti ilçe Teşkilatımıza, belediye çalışanlarıma, bizlere desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen Gömeçli vatandaşlarımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç'te Yeni Pazaryeri Hizmete Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement