Göztepe Spor Kulübünün Urla Tesislerine Görkemli Açılış - Son Dakika
Yerel

Göztepe Spor Kulübünün Urla Tesislerine Görkemli Açılış

Göztepe Spor Kulübünün Urla Tesislerine Görkemli Açılış

Göztepe Spor Kulübünün Urla'da yapılan tesisleri görkemli bir törenle hizmete girdi.

13.08.2014 21:57  Güncelleme: 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe Spor Kulübünün Urla'da yapılan tesisleri görkemli bir törenle hizmete girdi.

Çok sayıda taraftarın ve davetlinin hazır bulunduğu açılışa Göztepe'nin 1968 yılının efsane takımında oynayan oyuncuların da katılımı taraftarı daha da coşturdu. Eski efsane takımdan Nevzat Güzelırmak, B.Mehmet Aydın, Ceyhun, K.Mehmet Işıkal, Cudi Vergili, Özer, Fevzi Zemzem, Ertan Öznur, Ercan Ertantürk, Nihat Yayöz, Ahmet Yücel örende hazır bulundular. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Serpil ve Göztepe Spor Kulübü 2. Başkanı Fatih Dalan katılanlar arasında idi.

Kulüp Başkanı Mehmet Serpil açılış konuşmasında; "Göztepe takımı İzmir'imizin köklü takımlarından birisidir. Bu kulübe hizmet etmek başka bir ayrıcalıktır. Urla'da yapılan tesislerimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yönetim olarak aldığımız bir kararla kulübümüze uzun yıllar başarı ile hizmet eden eski Teknik Direktörümüz Adnan Süvari'nin adını verdik. Bu onurlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Başta Büyük Şehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, efsane hocalarımızdan Fatih Terim, eski ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma ve bizi her zaman destekleyen cefakar, fedakar taraftarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Bir dönem Göztepe'yi de çalıştıran Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de Göztepe gibi kulüplere Türk futbolunun ihtiyacı olduğunu belirterek, "Göztepe Süper Lig'e çok yakışacaktır" diye konuştu.

KOCAOĞLU'NDAN STAD SÖZÜ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Türkiye ve Avrupa'da tarihi başarılara imza atan Göztepe'nin Adnan Süvari Tesisleri'ne kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, 90 yıllık Göztepe camiasına hayırlı olmasını diledi. Taraftarların stat taleplerini dile getiren tezahüratlarını "Memnuniyetle" diyerek yanıtlayan Başkan Kocaoğlu, "Stat yapımı konusundaki süreci burada anlatmayacağım ama İzmir Büyükşehir Belediyesi 25 bin kişilik stadı yapmaya maddi olarak muktedirdir" diye konuştu. Başkan Kocaoğlu'nun bu sözleri Göztepeli taraftarlardan büyük alkış topladı.

Tesislerin açılışı Göztepe'nin kuruluş yılı olan 1925 yılı baz alınarak açılış kurdelası saat 19.25 de kesildi. Kurdelanın kesilmesi ile havaya çok sayıda güvercin bırakılarak sloganlar atıldı.

Açılış töreni dolayısıyla misafir ve taraftarlara bir kokteyl verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göztepe Spor Kulübünün Urla Tesislerine Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement