Göztepe Teknik Direktörü Arslan: "Herkesi Yenebilecek Bir Takım Haline Geldik" - Son Dakika
Yerel

Göztepe Teknik Direktörü Arslan: "Herkesi Yenebilecek Bir Takım Haline Geldik"

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, "Herkesi yenebilecek bir takım haline geldik" dedi.

14.02.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, "Herkesi yenebilecek bir takım haline geldik" dedi.

Arslan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında hafta sonu oynadıkları İstanbul Güngörenspor karşılaşmasında 1-0 öne geçtikten sonra farkı açamadıklarını, bu nedenle rakiplerinin umudunun arttığını söyledi.

Daha sonra şanssız bir şekilde kalelerinde bir gol gördüklerini ifade eden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu maçta oynadığımız futbola bakarsak hak etmediğimiz bir beraberlik aldık. Puan cetveline bakınca oynadığımız futbolun karşılığını almadığımızı düşünüyorum. Göztepe olarak sahaya iyi futbol ortaya koyuyoruz. Artık takımımıza inancım tam. Biz her takımı, herkesi yenebilecek bir takım haline geldik. Takımın özgüveni tam. Takım olarak ayağa kalktık. Giresunspor maçını her şeyimizle kazanmaya odaklandık. Biz bu maçı, özellikle bayan taraftarlarımız ile Göztepe'nin geleceği olan tertemiz genç arkadaşlarımızı stattan evine mutlu göndermek için kazanacağız."

Takımın efsane kalecilerinden Ali Artuner'i ölümünün 11. yıldönümü olduğunu da anımsatan Arslan, "Giresunspor maçını kazanıp bu galibiyeti efsane kalecimiz Ali Artuner'e armağan etmek istiyoruz" dedi.

Göztepe, 22. haftada cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izleyeceği müsabakada 19 Şubat Pazar günü Giresunspor'u konuk edecek.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe Teknik Direktörü Arslan: 'Herkesi Yenebilecek Bir Takım Haline Geldik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement