Guguk Kuşu' Bursa'yı Yıktı Geçti - Son Dakika
Yerel

Guguk Kuşu' Bursa'yı Yıktı Geçti

Guguk Kuşu\' Bursa\'yı Yıktı Geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın, ‘Kafesten Bir Kuş Uçtu-Guguk Kuşu’ adlı oyunu ile davetli olarak gittiği, Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’nde büyük ilgi gördü.

25.03.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın, 'Kafesten Bir Kuş Uçtu-Guguk Kuşu' adlı oyunu ile davetli olarak gittiği, Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali'nde büyük ilgi gördü.

Devlet Tiyatroları'nca bu yıl ilki düzenlenen festivalin son gününde sahne alan ekip, salonu dolduran sanatseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Makedonya- Üsküp Türk Tiyatrosu'nun "Matmazel Julie" isimli oyunuyla açılışı yapılan festivale, Devlet Tiyatroları 6 eserle katılırken, 9'u yabancı, 4'ü de şehir tiyatrosu olmak üzere toplam 19 oyun festival kapsamında sergilendi.

Ahmet Vefik Paşa Sahnesi'nde sergilenen oyunda Şehir Tiyatrosu sanatçılarından Barış Falay, Eylem Tanrıver, Engin Benli, Aydın Sigalı, Erdem Irmak, Tekin Ezgütekün, Cemal Aldiç, Taylan Ertuğrul, Mehmet Beyazıt, Aytek Mete Elgün, Volkan Dinç, Talha Kaya, Nuri Karadeniz, Ozan Şahin, Utku Oğuz, Işık Öztorun, Seçil Onur, Nurcan Tural, Senem Akman ve Çağrı Mengüç rol aldı. Yunus Emre Bozdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı ve dünyanın en iyi tekstleri arasında gösterilen oyunun dekor tasarımında Tayfun Çebi, kostüm tasarımında Funda Çebi Bozdoğan, ışık tasarımında ise Cafer Yiğiter görev aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Guguk Kuşu' Bursa'yı Yıktı Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement