Gülşehir'de Okullar Arası Badminton Müsabakaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Gülşehir'de Okullar Arası Badminton Müsabakaları Başladı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde okullar arası badminton müsabakaları başladı.

03.01.2012 13:40

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde okullar arası badminton müsabakaları başladı.

Gülşehir Kapalı Spor Salonu'nda başlayan 7 takımın mücadele edeceği karşılaşmalar sonunda, birinci olan takım Türkiye Şampiyonası'nda Nevşehir'i temsil edecek.

Badminton İl Temsilcisi Turgut Sönmez, yaptığı açıklamada, müsabakalara kız-erkek 7 ilköğretim okul takımının katıldığını söyledi. Alparslan İlköğretim Okulu, 100. Yıl İlköğretim Okulu, Sevim Erdoğan Öz İlköğretim Okulu ve Karavezir İlköğretim Okulu olarak 4 takımla Gülşehir'in temsil edildiğini belirten Sönmez, Kaymaklı Atatürk İlköğretim Okulu, Ürgüp H. Ahmet Toksöz ve Nevşehir İncekaralar İlköğretim Okulu takımlarının da müsabakalarda mücadele edeceklerini kaydetti.

Badminton sporunun Nevşehir geneli ve Gülşehir'deki okullarda yaygınlaştırıldığını ve bu spora olan ilginin arttığını belirten Sönmez, badminton müsabakalarının Gülşehir'de yapılmasını sağlamaktan bir Gülşehirli olarak mutluluk duyduğunu ve bundan sonra da burada yapılmasını arzu ettiğini ifade etti.

Sönmez, 4 gün sürecek müsabakaları izlemek için tüm badminton sevenleri Gülşehir Kapalı Spor Salonu'na davet etti. Müsabakalar 6 Ocak Cuma günü sona erecek.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gülşehir'de Okullar Arası Badminton Müsabakaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement