Gümüşoluk: Ateş Hep Yoksul Evlerine mi Düşecek? - Son Dakika
Yerel

Gümüşoluk: Ateş Hep Yoksul Evlerine mi Düşecek?

Gümüşoluk: Ateş Hep Yoksul Evlerine mi Düşecek?

Emek Partisi Kayseri İl Başkanı İsmet Gümüşoluk, Siirt'te düşen helikopterle ilgili "Ateş hep yoksul evlerine mi düşecek?" dedi.

12.11.2012 15:49  Güncelleme: 16:03

Emek Partisi Kayseri İl Başkanı İsmet Gümüşoluk, Siirt'te düşen helikopterle ilgili yazılı açıklama yaptı. "Ateş hep yoksul evlerine mi düşecek?" diyen Gümüşoluk, şehit olan Kayserili 2 gencin yoksul emekçi çocuğu olduğunu hatırlattı.

Kayserili Jandarma Uzm. Çvş. Onur Karasungur ve Jandarma Uzm. Çvş. İbrahim Çelik'in yakınlarına ve ailesine baş sağlığı dileyen başkan İsmet Gümüşoluk, "On yıllardır süren çatışmalı ortam bizlere sürekli onarılmaz acılar yaşatmaktadır. Gün geçmiyor ki, ocaklara ateş düşmesin! Savaşta ve çözümsüzlükte ısrar edenler, bu ölümlerin baş sorumlularıdır." dedi.

Kürt sorununun yıllardır çözümsüz bırakılması nedeniyle, en acı faturanın emekçilere kesildiğini ifade eden Gümüşoluk, Suriye ile eşiğine gelinen savaşın, yeni acıların habercisi olduğunu ifade etti. savaşın, içeride ve dışarıda önce emekçileri ezdiğini vurgulayan Gümüşoluk, "Barış ve kardeşlik içerisinde, birbirimizin haklarına saygı duyarak ve sahip çıkarak bir arada yaşamamız mümkün. Türkiye, savaşların değil, barışın ve kardeşliğin ülkesi olabilir. Ancak savaştan medet umanlar, çözümsüzlükte ısrar ediyorlar. Biz emekçiler ise, hem içeride hem de dışarıda barışı savunmalıyız. Acılar hepimizin, bu topraklar hepimizin! Acılarımızı ötekileştirmeden, barış çığlığını yükseltelim." ifadelerini kullandı.

(SK)

12.11.2012 14: 13: 19

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşoluk: Ateş Hep Yoksul Evlerine mi Düşecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement