Güneşspor Kulübü Kış Futbol Akademesi Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Güneşspor Kulübü Kış Futbol Akademesi Ödül Töreni

Bozüyük ilçesinde, amatör olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kış Futbol Akademisi'ne katılan sporcular için ödül töreni düzenlendi.

11.03.2013 10:15

Bozüyük ilçesinde, amatör olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kış Futbol Akademisi'ne katılan sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Güneşspor Kulübü Asbaşkanı İlhami Gürcan, yaptığı açıklamada, 3 yıldır düzenledikleri kış futbol akademileriyle gelecekte şampiyonlukları sırtlayacak ve kulübü üst liglere taşıyacak sporcuları yetiştirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Başarılı geçen akademiye, ailelerin ilgi göstermesinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Gürcan, şöyle konuştu:

"Güneşspor Kulübü, 10-15 yıl sonrasını düşünerek hareket ediyor ve buna göre projelerini hazırlıyor. Hedeflerimize her geçen gün ulaşıyor ve hedeflerimizi büyütüyoruz. Ülkemiz genelinde kendisinden söz ettiren bir kulüp olacağız ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Spor branşlarındaki çalışmaların yanında sosyal olarak da gençlerimize katkılarda bulunmaya çalışmaktayız. Bu türlü organizasyonlarla sporcularımızı teşvik ediyor ve yarışma heyecanını tattırmış oluyoruz. Eğlenceli geçen çalışmalarımıza nisan ayında tamamlanacak ve haziranda da yaz okulu kurslarımızın kayıtları başlayacak."

Muhabir: Barış Eren/ Muhsin Arslan

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güneşspor Kulübü Kış Futbol Akademesi Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement