Güreşçiler Türkiye Şampiyonası'na Uğurlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Güreşçiler Türkiye Şampiyonası'na Uğurlandı

11.12.2012 14:40

Bartın Belediyesi Amatör Güreş Spor Kulübü sporcuları Türkiye Şampiyonası'na uğurlandı.

Bartın Belediyesi Amatör Güreş Spor Kulübü sporcuları Türkiye Şampiyonası'na uğurlandı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde ata sporu güreşi desteklemek ve yaşatmak için kurdukları Amatör Güreş Spor Kulübü'nün katıldığı turnuva ve müsabakalarda başarılı sonuçlar aldığını söyledi.

Ankara'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılacak 6 güreşçiyi uğurladıklarını ifade eden Akın, sporculara şampiyonada başarılar dilediğini, madalya ve madalyalarla geri döneceklerine inandığını kaydetti.

Kulüp antrenörü Ünal Özkan da şampiyonaya sıkı şekilde hazırlandıklarını, 12-16 Aralık'ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na kulüp güreşçilerinden 55 kiloda Yavuz Ayaz, Umuthan İnan ve Olcay Dağlıoğlu, 66 kiloda Kamil Ayaz, 74 kiloda Turgay Gümüşyaka ve 84 kiloda İbrahim Altıntaş'ın katılacağını belirtti.

Muhabir: Kasım Sakallı

Yayıncı: Erdinç Aksoy - BARTIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güreşçiler Türkiye Şampiyonası'na Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement