Halis Günday CHP Saflarına Geçti - Son Dakika
Yerel

Halis Günday CHP Saflarına Geçti

Halis Günday CHP Saflarına Geçti

Aydın’da AK Parti ile siyasete başlayan ve meclis üyesi ve Belediye Başkan Vekilliği yaptıktan sonra Demokrat Parti’ye geçen ve bir süre burada siyaset yapan Halis Günday, bu seçimde CHP’ye geçti.

20.02.2014 14:36

Aydın'da AK Parti ile siyasete başlayan ve meclis üyesi ve Belediye Başkan Vekilliği yaptıktan sonra Demokrat Parti'ye geçen ve bir süre burada siyaset yapan Halis Günday, bu seçimde CHP'ye geçti. CHP'den kontenjan üyeliği verilen eski AK Parti ve Demokrat Partili Halis Günday bu dönem CHP için siyaset yapıp CHP için yakınlarından oy isteyeceğini açıkladı.

Siyasette kendisi için esas olanın parti değil hizmet olduğunu ve CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu çok sevdiğini belirten Halis Günday, "AK Parti'nin Aydın'daki kurucularındanım. Ama daha sonra geçen dönem Belediye Başkanımız İlhami Ortekin ile DP'ye geçtik. Şimdi de çok sevdiğim Özlem Çerçioğlu ve aynı zamanda evlilik dolayısıyla akrabam olan Mesut Özakçan için CHP'ye geçtim. Burada siyaset yapıp hizmet etmeye çalışacağım. Benim için önemli olan parti değil hizmettir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halis Günday CHP Saflarına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement