Halka Hizmet, Hakk'a Hizmettir - Son Dakika
Yerel

Halka Hizmet, Hakk'a Hizmettir

Halka Hizmet, Hakk\'a Hizmettir

Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Ömer Faruk Taş, "Halka hizmet, Hakk'a hizmettir' şiarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

27.02.2015 01:03

Adalet ve kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Ömer Faruk Taş, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Bir yandan Ak parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleriyle görüşen, öte yandan STK ziyaretleri gerçekleştiren Ömer Faruk Taş, "halka hizmet, Hakk'a hizmettir' şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, bütün vatandaşlarımın dualarını ve desteklerine talibim' şeklinde konuştu.

Açıklamalarda bulunan Ömer Faruk Taş şunları söyledi:

"Uzun zamandan bu yana sosyal, kültürel ve sportif konularda yaptığımız bir dizi çalışmalarla içinde yer aldığım ve bağrından çıktığım bu mukaddes beldeye daha üst platformlarda hizmet etmek Amacıyla milletvekili adaylığına talip oldum. Sık sık dile getirdiğimiz gibi, bizler bir aileyiz, bir bütünün parçalarıyız. Birimiz olmadan diğerlerinin tam olması olanaksızdır. Ak partinin 13 yıllık siyasi geçmişinde, ülkemizde devrim mahiyetinde reformlar yaşandı. Kendilerini halkın üzerinde gören bazı çevreler, üst üste 3 seçim boyunca halkımızdan gereken cevaplarını aldılar. Unutmayalım ki, 'siyaset halka rağmen değil, halkla birlikte yapılır. Uzun yıllardır 'millet anlamaz, millet bilmez' yaklaşımlarını sergileyerek siyaseti dizayn etmeye çalışanları vatandaşlarımız defalarca kez sandığa gömdü.

Yolumuza Devam Ediyoruz

Bizlere hayatı çekilmez kılan, baskıcı güçlerin hegemonyasından kurtarıp kardeşlik duygularının pekiştiği, Adalet ve ahlâki değerlerin egemen olduğu, özgürlük şarkılarının yankılandığı Yeni Türkiye, Adalet ve kalkınma ekseninde sorunlarını çözmüş, demokratikleşme, özgürleşme, sivilleşme ve zenginleşme rotasına girmiş Yeni Türkiye hepimizin hayali ve temennisidir. Dileğim odur ki, Haziran 2015 Seçimleri başta Diyarbakır'a ve tüm ülkemize için 'hayırlı' bir biçimde sonuçlansın. Ak partinin 13 yıllık iktidarı döneminde Türkiye 'ye önemli kazanımlar sağladı. Adaletsizlikleri sorgulayan, inkar edilen kimlikleri tanıyan, birlik ve beraberlik projesi kapsamında barış ve kardeşlik projesini başlatan ilk siyasi parti olan Ak parti, bu dönem çok daha büyük başarıları hayata geçirmeye taliptir. Kentimizin sosyal, kültürel, siyasal ve spor camiasında görev alan ve son olarak 3 yıldan bu yana onurla ve gururla başkanlığını yaptığım güzide sivil toplum kuruluşlarından olan Mahalli İdareler Derneği Başkanlığı ile perçinleştirdiğim 'Halka Hizmetin Hakk'a Hizmet Anlayışını' ısrarla ve sonuna kadar savunmaya devam edeceğim.

33 Medeniyete Beşiklik Etmiş, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti Olan Diyarbakır'a Hizmet Etmeye Talibim. AK Parti, dini inanışlarını yaşayan insanlara karşı yapılan zulümlere dur diyen, Türkiye'deki darbe geleneğini ve her türlü vesayetlere karşı mücadele eden siyasi hareket olarak, gönüllerde taht kurdu"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Halka Hizmet, Hakk'a Hizmettir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement