"Halkın Refahına Gelecek Her Zevali Kınıyoruz" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Halkın Refahına Gelecek Her Zevali Kınıyoruz"

"Halkın Refahına Gelecek Her Zevali Kınıyoruz"
18.07.2016 12:01

Tüm Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Masum Padir, darbe girişimini kınayarak, halkın refahına zeval getirecek her türlü hareketin karşısında olduklarını belirtti.

Padir: Halkın Huzurunu Kimse Bozamaz

Mahalle ve köy muhtarları adına basın açıklaması yapan Batman Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir, yaşanan olayın kabul edilemez olduğunu belirtti.

Padir, darbe girişimini kınayarak, halkın refahına zeval getirecek her türlü hareketin karşısında olduklarını söyledi.

"15 Temmuz günü, gece vakti halk, askeriyeden bir grubun Ankara ve İstanbul merkezli eylemleriyle bir dönem Türkiye'de yaşanan darbeyi hatırlar gibi oldu" diyen Başkan Padir "Yapılan girişimlerin mahiyetinin halka gayet olumsuz etkilere sebep olacağı kesindi. Bunun bilincinde olan halkın birçoğu, demokrasiyi yaşatmak adına şu anki mevcut düzene destek ve eylemcilere karşı tavırlarını sertçe dile getirmek adına meydanlarda sabahladı. Halkın refahına zeval getirecek her türlü etki ve oluşumu kınar, bu tür girişimlere halkın iradesinin hiçbir şekilde izin vermeyeceğinin bilinmesini isteriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Halkın Refahına Gelecek Her Zevali Kınıyoruz' - Son Dakika


Advertisement