Hanımlar Lokali Kursiyerlerinden Beraberlik Lokması - Son Dakika
Yerel

Hanımlar Lokali Kursiyerlerinden Beraberlik Lokması

Hanımlar Lokali Kursiyerlerinden Beraberlik Lokması

Yunusemre Belediyesi Hanımlar Lokalinde kurs gören hanımlar son dönemde artan terör olaylarının sona ermesi, ülkede yeniden birlik ve beraberliğin hakim olabilmesi için lokma hayrı yaptı.

01.04.2016 14:32

Yunusemre Belediyesi Hanımlar Lokalinde kurs gören hanımlar son dönemde artan terör olaylarının sona ermesi, ülkede yeniden birlik ve beraberliğin hakim olabilmesi için lokma hayrı yaptı. Lokma hayrına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da katıldı.

Türkiye'de artan terör olayları, gelen şehit haberleri ülkede büyük üzüntü yaratırken, Yunusemre Belediyesi Yenimahalle Hanımlar Lokali kursiyerleri, şehitler ve ülkede yeniden birlik ve beraberliğin sağlanması için lokma döktürdü. Lokal önünde dökülen lokma hayrına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel ve kursiyerler katıldı.

Yaşanan olayların kendilerini derinden etkilediğini dile getiren Yenimahalle Hanımlar Lokali sorumluları Özlem Çatıkkaş, Esra Binicioğlu hem şehit düşen asker ve polislerimizin ruhuna hem de birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek adına bin kişilik lokma hayrı yaptıklarını kaydetti. Esra Binicioğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Lokalimizde kurs gören yaklaşık 800 kursiyerimizle birlikte birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, şehitlerimiz anmak istedik. Hayrımıza katkı sağlayan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanımlar Lokali Kursiyerlerinden Beraberlik Lokması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement