Hasan Celal Yıldırım Yıldız Gibi Parlıyor - Son Dakika
Yerel

Hasan Celal Yıldırım Yıldız Gibi Parlıyor

Hasan Celal Yıldırım Yıldız Gibi Parlıyor

27-29 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Karate Marmara Kupası’nda her iki kategoride de kürsüye çıkmayı başaran milli sporcu Hasan Celal Yıldırım, geçtiğimiz gün Kocaeli’de düzenlenen İller Arası Karate Ligi’nde kata da altın ve kumite de kazandığı bronz madalya ile karatenin İstanbul’daki yıldızı olmaya devam ediyor.

07.12.2015 14:54

27-29 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Karate Marmara Kupası'nda her iki kategoride de kürsüye çıkmayı başaran milli sporcu Hasan Celal Yıldırım, geçtiğimiz gün Kocaeli'de düzenlenen İller Arası Karate Ligi'nde kata da altın ve kumite de kazandığı bronz madalya ile karatenin İstanbul'daki yıldızı olmaya devam ediyor.

Uluslararası Karate Marmara Kupası öncesi İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'u makamında başarılı antrenörü Muzaffer Muyan ile birlikte ziyaret eden Hasan Celal Yıldırım, İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'a müsabakalar öncesi başarı sözü vermişti. Marmara Kupası'nda Yıldızlar kategorisinde Milli Takım adına yarışan ve Avrupalı rakiplerine karşı etkili performansını sürdürerek 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile her iki kategoride de madalya kazanan ender sporcular arasında yer alan milli sporcu, Kocaeli İller Arası Karate Ligi'nde çizdiği kata ile karate otoritelerini bir kez daha kendine hayran bırakmayı başardı ve rakiplerini sürklase ederek altın madalyayı boynuna astı.

Kumite de başarılı müsabakalar çıkaran Hasan Celal Yıldırım, her iki kategoride madalya kazanma geleneğini bozmayarak üçüncülük kürsüsünde yer almayı başardı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

"HEDEF 2020 TOKYO OLİMPİYATLARI"

Milli sporcunun başarılı antrenörü Muzaffer Muyan da turnuvalar sonrası yaptığı değerlendirmede hedeflerinin Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda yer alabilmek olduğunu söyledi. Muyan, "Tokyo 2020 Organizasyon Komitesi'nin, 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları programına eklenmesini önerdiği branşlar arasında karatenin de yer alması bizleri çok mutlu etti ve heyecanımızı bir kat daha artırdı. Çalışmalarımızı uzun vadeli yapıyoruz. Desteğini her konuda yanımızda hissettiğimiz değerli müdürümüz İbrahim İlhami Koç'un, "Hayal etmeyi öğrenin. Azmedin ve kararlı olun. Başarılar kendiliğinden gelecektir" sözünü kendimize ilke edinerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç'a da bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Celal Yıldırım Yıldız Gibi Parlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement