Hastane Penceresinden Düşen Hasta Öldü - Son Dakika
Yerel

Hastane Penceresinden Düşen Hasta Öldü

Hastane Penceresinden Düşen Hasta Öldü

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin tek katlı Göğüs Hastalıkları Servisi'nde tedavi gören 'Koah' olan emekli maden işçisi 67 yaşındaki Cevdet Sarı, gece tedavi odasının penceresinden yere düştü.

19.08.2011 16:30

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin tek katlı Göğüs Hastalıkları Servisi'nde tedavi gören 'Koah' (kronik obstrüktif akciğer hastası) olan emekli maden işçisi 67 yaşındaki Cevdet Sarı, gece tedavi odasının penceresinden yere düştü. Ağır yaralanan Sarı, kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Merkeze bağlı Göbü Köyü'nde oturan Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli 2 çocuk babası Cevdet Sarı, 4 gün önce evinde rahatsızlanınca ailesi tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Koah hastası olan Cevdet Sarı, hastanenin Göğüs Hastalıkları Servisi'nde tedavi altına alındı.

Cevdet Sarı, gece 01. 50 sıralarında Göğüs Hastalıkları Servisi'nin yanında İntaniye Servisi'nin de bulunduğu hastanenin tek katlı ek binasındaki tedavi odasının penceresiden yere düştü. 4 metre yükseklikten beton zemine düşerken dışarıdaki güvenlik görevlilerinin gördüğü Cevdet Sarı, acil servise kaldırıldı. Sarı, buradaki müdahalesinin ardından yoğun bakıma alındı. Cevdet Sarı, yapılan tüm müdahaleye rağmen sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Cevdet Sarı'nın, acil serviste kendisine müdahale eden doktorlara, tuvalete gitmek için odasından çıktığını, gerisini hatırlamadığını söylediği ileri sürüldü.

Başhekim Yardımcısı Dr. Toygar Keskin, sol kalça ve sol ayak bileğinde düşmeye bağlı kırıklar oluşan hastanın kafasına da darbe aldığını söyledi. Hastanın odası ile düştüğü tedavi odası arasında mesafe olduğunu belirten Dr. Keskin, olayın nasıl olduğunu bilmediklerini, kimsenin de görmediğini söyledi. Dr. Keskin, "Hasta psikiyatri bir sebepten yatmıyor. Genel durumu iyi olan bir hasta. Düştüğü sırada da orada kimse yokmuş. Biz olaya çok anlam veremedik" dedi.

Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Savcı'nın yaptığı otopsinin ardından cesedi teslim alan Cevdet Sarı'nın yakınları da olaya bir anlam veremediklerini söyledi. Hastanın pencereden nasıl düştüğü, Savcılık soruşturmasıyla belirlenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Hastane Penceresinden Düşen Hasta Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement