Hastaoğlu'dan Tmo Şube Müdürü Bolat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hastaoğlu'dan Tmo Şube Müdürü Bolat'a Ziyaret

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Sivas Şube Müdürü Hasan Bolat'ı ziyaret etti.

22.11.2013 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Sivas Şube Müdürü Hasan Bolat'ı ziyaret etti.

Sivas Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Hastaoğlu, "İlimiz gerek geniş tarımsal arazi varlığı ve gerekse mikroklima gösteren tarımsal havza varlığına bağlı olarak zengin bir tarımsal ürün çeşitliliği sunan tarımsal alanları ile önemli bir bitkisel üretim merkezidir. Sivas çiftçisine ve esnafına daha iyi hizmet verilebilmesi için Sivas Toprak Mahsulleri Ofisi'nin ajanstan şube müdürlüğüne dönüştürülmesi bizleri sevindirmiştir" dedi.

Hasan Bolat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sivas Ajans Amirliği, bir yıldır süren alt yapı çalışmaları neticesinde 1 Mart 2013 tarihinde şube müdürlüğü statüsüne dönüştürülmüştür. Artık Sivas'ta hizmetlerimize şube müdürlüğü olarak devam edeceğiz. Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetici arkadaşlarımıza kurumumuza göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Ziyarette, Sivas Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri Hilmi Gül ve Ahmet Terzioğlu da hazır bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastaoğlu'dan Tmo Şube Müdürü Bolat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement