DÜ Havacılık Kulübü Öğrencileri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

DÜ Havacılık Kulübü Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

DÜ Havacılık Kulübü Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü 3. dönem öğrencileri sertifikalarını aldı.

26.11.2013 15:32  Güncelleme: 15:35

Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü ve Sivil Havacılık Yüksekokulu işbirliği ile düzenlenen ve 15 gün süreyle teorik ve pratik eğitimden geçen 23 öğrenciden20'si sertifika almaya hak kazandı.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Kulüp Danışman Hocası Vedat Veli Çay, Bağlar Kaymakamlığından Proje Koordinatörü Mustafa Altındağ, Gençlik İl Müdürlüğünden Ejder Alçay, eğitimciler Serdar Özuçaroğlu, Cenk Uygun, Tuğba Hasgül ve kursiyer öğrenciler katıldı.

Kongre merkezinde düzenlenen törende söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, yönetime geldiklerinden beri sosyal ve sportif faaliyetlerde öğrencilere her zaman destek olduklarını söyledi. Bu tür kursları sürdürmeye devam edeceklerini belirten Bilici, gerekli fiziki alt yapıların iyileştirilmesi için çalışmaların süreceğini ifade ederek, Bağlar Kaymakamlığına teşekkür etti. Öğrenciler adına söz alan Şükran Kurtar, kurs sürecinin kendileri için çok renkli ve zevkli geçtiğini ifade etti. Bu dönemin kendileri için oldukça verimli geçtiğine dikkat çeken Kurtar, yönetimden desteklerinin devam etmesini istedi.

Kursa 23 kursiyerin katıldığını, ancak 20'sinin sertifika almaya hak kazandığını belirten eğitmen Serdar Özuçaroğlu, Türkiye'nin birçok yerinde bu kursu verdiklerini ancak burasının çok başka olduğunu kaydetti. Buradaki öğrenci profilinin çok renkli olduğunu söyleyen Özuçaroğlu, burada her zaman için gönüllü olarak bulunmaya hazır olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından öğrenciler, sertifikalarını alarak, toplu fotoğraf çektirdi. Program, verilen kokteyl ile sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DÜ Havacılık Kulübü Öğrencileri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement