Havsa'da Asayiş ve Huzur Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Havsa'da Asayiş ve Huzur Toplantısı Düzenlendi

28.06.2012 10:00

Havsa'da İlçe Emniyet Müdürü Kamil Sezer başkanlığında asayiş ve huzur toplantısı düzenlendi."155", "156" ve "112" gibi numaraları ararken çekindiklerini, yetkililerin bu tür olaylarda isim vermeden olaylara müdahale ettiğini belirtti.

Havsa'da İlçe Emniyet Müdürü Kamil Sezer başkanlığında asayiş ve huzur toplantısı düzenlendi.

Sezer, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda, vatandaşların

"155", "156" ve "112" gibi numaraları ararken çekindiklerini, yetkililerin bu tür olaylarda isim vermeden olaylara müdahale ettiğini belirtti.

Asayiş olaylarının önlenmesi veya erken müdahale açısından ihbar hatlarının önemli olduğunu ifade eden Sezer, bu konuda vatandaşların daha duyarlı davranması gerektiğini vurguladı.

Sezer, ilçede özellikle motosikletler nedeniyle park sıkıntısının yaşandığını, bu nedenle yapılan uygulamaların artarak devam edeceğini söyledi.

Muhabir: Gürkan Arda/ Hakan Şahin

Yayıncı: Nurhan Çorlu - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havsa'da Asayiş ve Huzur Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement