Hep Birlikte Şarkılar Söylediler - Son Dakika
Yerel

Hep Birlikte Şarkılar Söylediler

Hep Birlikte Şarkılar Söylediler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Maltepe Belediyesine bağlı Fikret Otyam Sanatevi’nde Minikler Korosu sahne alarak, şarkılar seslendirdi.

09.04.2017 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Maltepe Belediyesine bağlı Fikret Otyam Sanatevi'nde Minikler Korosu sahne alarak, şarkılar seslendirdi.

Maltepe Belediyesi'ne bağlı Fikret Otyam Sanat Evi ve Sanatçılar Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (Sansev) işbirliğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte 4-8 yaş arası çocuklardan oluşan Sansev Minikler Korosu sahne alarak, şarkılar seslendirdiler. Sanat evinde eğitim gören resim öğrencilerinin de koroya katılmasıyla, ortalık adeta şenlik alanına dönüştü. Miniklerin velileriyle katıldığı etkinlikte, hayatında ilk defa sanat müzesi gören miniklere, Maltepe Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Ayşe Sipahioğlu tarafından, içinde bulundukları sanat evine ismini veren ressam Fikret Otyam ve çalışmaları da anlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hep Birlikte Şarkılar Söylediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement