Her Çocuk Bir Fidan, Birlikte Büyüyoruz' - Son Dakika
Yerel

Her Çocuk Bir Fidan, Birlikte Büyüyoruz'

Her Çocuk Bir Fidan, Birlikte Büyüyoruz\'

Malatya merkez İlçe Yeşilyurt Kaymakamlığı’nın Malatya Orman İşletme Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttükleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın koordine ettiği ‘Her Çocuk Bir Fidan; Birlikte Büyüyoruz’ projesi kapsamında Sütlüce İlköğretim Okulu’nda ağaç dikimi gerçekleştirildi.

01.04.2014 15:55

Malatya merkez İlçe Yeşilyurt Kaymakamlığı'nın Malatya Orman İşletme Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttükleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nın koordine ettiği 'Her Çocuk Bir Fidan; Birlikte Büyüyoruz' projesi kapsamında Sütlüce İlköğretim Okulu'nda ağaç dikimi gerçekleştirildi.

İlçe Jandarma sorumluluk bölgesinde 500 fidanın dikiminin hedeflendiği projede, Malatya Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin edilen fidanlardan bir bölümü Sütlüce İlköğretim Okulu öğrencileri ile Kaymakam Nesim Babahanoğlu, okul bahçesine dikti.

Fidan dikimine; Kaymakam Babahanoğlu ile birlikte Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Cengiz Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım ve İlçe Müftüsü Mehmet Çınar da katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Her Çocuk Bir Fidan, Birlikte Büyüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement