İçişleri Bakanı'na Ordu'dan Destek - Son Dakika
Yerel

İçişleri Bakanı'na Ordu'dan Destek

İçişleri Bakanı\'na Ordu\'dan Destek

Ordu'da ortak bir açıklama yapan sivil toplum kuruluşları, son dönemde medya ve kamuoyunda İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin'e yönelik bazı iddia ve spekülasyonlara tepki gösterdiler.

09.01.2012 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da ortak bir açıklama yapan sivil toplum kuruluşları, son dönemde medya ve kamuoyunda İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin'e yönelik bazı iddia ve spekülasyonlara tepki gösterdiler.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy, Ordu Ziraat Odası Başkanı Necat Avcı, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hamdi Işık, Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, Ordu Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Öztürk, Ordu Gazeteciler Derneği'nde bir araya gelerek ortak bir açıklama yaptılar.

Son dönemde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin hakkında yapılan spekülasyonlar ve görevden alınacağına ilişkin iddiaların Ordulu sivil toplum kuruluşlarında rahatsızlığa sebep olduğu belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: "İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin, ilimizin yetiştirdiği güzide bir siyaset ve devlet adamıdır. Vatanını ve milletini seven bir Karadeniz evladı olarak kendisine teveccüh edilen makamın gereği olarak hizmetlerini en üst seviyede yerine getiren bir devlet adamıdır. Sayın Şahin, PKK'ya karşı sürdürülen mücadelede son derece tutarlı, disiplinli ve kurumlar arası uyumu ön plana alan uygulama, icraatı ile büyük başarılara imza atmış ve polis harekat timleri ile jandarma özel harekat timlerinin birlikte, müşterek operasyonlar düzenlemesini sağlayarak başarılı nokta operasyonlarının yapılması ve bölücü terör örgütüne büyük kayıplar verdirilmesi hizmetinde de önemli görevler üstlenmiştir. Sayın Şahin'in yürüttüğü İçişleri Bakanlığı görevi boyunca emniyet teşkilatımızın diğer güvenlik güçlerimizle hizmet reorganizasyonu sağlanmış ve işbirliği içinde sürdürülen operasyonlar ile PKK'nın kent örgütlenmesi olan KCK harekatına da büyük darbe vurulmuştur. Sayın İdris Naim Şahin görev döneminde polis-vatandaş işbirliği açısından önemli gelişmelere de imza atmış ve vatandaşın emniyet güçleri ile olan diyalogunu artırıcı tedbirler getirmiştir. Sorumlu devlet adamlığı vasfının yanında, sempatik kişiliği ile kurum ve vatandaş arasında diyalogların gelişmesini de sağlayan Sayın Bakan, bu gelişmelerden rahatsız olan PKK ve malum destekçileri tarafından adeta istenmeyen adam ilan edilmiş ve görevden alınması için kamuoyu baskısı oluşturulmaya çalışılmıştır. Birtakım güçlerin Sayın Başbakanın iradesi üzerinde irade oluşturacak şekilde, haksız ve mesnetsiz iddialarla spekülasyon yapması bu kamuoyu oluşturma çabasından başka bir şey değildir. Ordu kamuoyunun nabzını tutan meslek kuruluşları olarak Sayın Bakan hakkında yapılan bu çirkin kampanya ve iftiraları şiddetle kınıyor ve İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin'in görevinde son derece başarılı bulduğumuzu kamuoyumuza saygılarımızla açıklıyoruz." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İçişleri Bakanı'na Ordu'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement