İçten, Hani'de Partisinin İstişare Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

İçten, Hani'de Partisinin İstişare Toplantısına Katıldı

İçten, Hani\'de Partisinin İstişare Toplantısına Katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Hani ilçesinde partisinin istişare toplantısına katıldı.
AK Parti Hani ilçe binasında düzenlenen toplantıya İçten'in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Aktay, parti...

12.11.2013 10:15

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Hani ilçesinde partisinin istişare toplantısına katıldı.

AK Parti Hani ilçe binasında düzenlenen toplantıya İçten'in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Aktay, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İçten, burada yaptığı açıklamada, Hani ilçe teşkilatı olarak yoğun bir sürece girdiklerini belirterek, bu süreçte herkese önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi. İçten, "Biz il ve ilçe teşkilatları olarak, seçimler bugün olacakmış gibi hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Biz her yönüyle seçimlere eksiksiz bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. AK Parti olarak elbette seçimde başarılı sonuç için uğraşıyoruz. Asıl amacımız, milletimizin gönlünü kazanmak, Diyarbakır'ımıza ve Hani ilçemize daha iyi ve güzel hizmetler getirmek istiyoruz. AK Parti hükümetinin 11 yıllık süreç içerisinde ülkemizde ve bölgemizde, ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel anlamda çok büyük dönüşümler geçirdi. Belediyecilik anlamında en kaliteli hizmeti nasıl yapacağımızı, Diyarbakır'ın gelişmesinde ve kalkınmasında var gücümüzle çalışıp. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ve özellikle de Hani Belediyesi'ni de kazanarak bu seçimden zaferle çıkmak istiyoruz. AK Parti olarak, 11 yılda partimizin ülke genelinde yapmış olduğu reformları ve hizmetleri herkes çok iyi biliyor. Hükümetimizin iktidarında Diyarbakır çok iyi bir noktaya geldi. Hani'de belediyeyi kazandığımızda Hani daha iyi noktalara gelecek" dedi.

"ARTIK BAŞÖRTÜ SORUNU YOK"

AK Parti hükümetinin 11 yılda birçok yenilik yaptığını ve bir çok sorunun çözüldüğünü aktaran İçten, Türkiye'de artık hiç kimsenin başörtüsü sorunu olmadığını dile getirdi. İçten, "Şimdi artık Türkiye'de ne milletvekillerinin ne öğretmenlerin ne devlet memurlarının ne kız çocuklarımızın hiç kimsenin başının örtünmesiyle ilgili bir sorunu yoktur. Bu ülkede yaşayan her kes ister başı açık olsun ister başı kapalı olsun hepsi bu ülkenin vatandaşıdır hepsi bizim kardeşlerimizdir. Başı açık olana da başını örtecek olana da her kes saygı göstermesi lazım" diye konuştu.

Bölgede devrim niteliğinde olan diğer adımın da Kürt sorununu çözmek olduğunu bildiren İçten, Kürt sorununun ortadan kalktığını vurguladı. Kimsenin eline taş vermeden, kimsenin eline molotof vermeden, öldürmeden, kırmadan, dökmeden, kimseyi ötekileştirmeden sorunların çözülebileceğini belirten İçten, "Bize çok acılar yaşatan çok bedeller ödeten bir sorunda Kürt sorunudur. Bu sorunu kim bitirdi, AK Parti bitirdi" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'a yapacağı ziyareti de değerlendiren İçten, il teşkilatı olarak çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydederek, "İnşallah sayın genel başkanımız ve Başbakanımızı çok iyi bir şekilde ağırlayacağız. Onun Diyarbakır sevdalısı olduğunu biliyoruz. Bu anlamda bizde Diyarbakır'da Başbakanımızı çok büyük bir katılımla karşılamaya ve kucaklamaya hazırız" ifadelerini kullandı.

İçten ve beraberindekiler daha sonra Hani'de yasevinde devam eden bir taziye ye katılarak taziye sahibine başsağlığı dileklerinde bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İçten, Hani'de Partisinin İstişare Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement