Iğdır'da Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi Desteği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Iğdır'da Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi Desteği

23.01.2013 11:40

Iğdır'da polis ekipleri ile Yeni Mahalle Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Iğdır'da polis ekipleri ile Yeni Mahalle Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuldu.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve sosyal yardımlaşma kulübü, Merkez Yeni Mahalle Ortaokulu'nda kütüphane kurarak, öğrencilere içerisinde boya, kalem ve defter gibi malzemelerin bulunduğu paketleri teslim etti.

Kütüphanenin açılış törenine katılan Vali Ahmet Pek, yaptığı konuşmada, bu tür çalışmaların öğrenciler için faydalı olacağını belirterek, polisleri yaptıkları çalışmadan dolayı tebrik etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kürşat Özkayacan da öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu arattırmak istediklerini ifade ederek, İstanbul'daki Yeşil Bahar İlköğretim Okulu ile irtibat kurarak, kırtasiye yardım malzemesinin toplandığını söyledi.

Söz konusu çalışmayı Yeni Mahalle Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü ile yürüttüklerini anlatan Özkayacan, "Bu sayede öğrencilerimize hem kırtasiye desteği yaptık hem de gönderilen kitaplarla bir kütüphane kurduk" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ahmet Pek, İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş ile polis ekipleri, kırtasiye malzemelerinin dağıtımını yaptı.

Muhabir: Emrah Kocabey/ Ayşe Yıldız

Yayıncı: Emine Konuk - IĞDIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi Desteği - Son Dakika


Advertisement